In vier weken tijd, overtollige kilo's kwijt!

Het kan! Met deze vier weekmenu's raak je niet alleen de overtollige kilo's kwijt, je krijgt er nieuwe energie voor terug!

​Tijdens bijvoorbeeld feestdagen gaat er vaak meer in dan je lief is. Vooral veel suikergoed, vette snacks, zout en andere dingen die je normaal gesproken misschien niet zo op grote schaal eet. Daardoor raakt je lichaam uit balans en kan je last hebben van vermoeidheid, rommelende darmen, hoofdpijn, slaapproblemen of pukkels.

Door een nieuwe frisse start te maken, geef je je lijf meteen nieuwe energie om het nieuwe jaar goed te beginnen. En wie weet, hou je deze nieuwe leefstijl wel goed vol en wil je niets anders meer!

De Quick Fix geeft je de volgende voordelen:

  • De overtollige kilo's vliegen eraf
  • Je lichaam komt in balans
  • Je krijgt nieuwe energie
  • Je leert hoe je met weinig tijd toch lekker en gezond kunt koken
  • Je kunt altijd terugvallen op dit maandmenu

Het programma is zodanig samengesteld dat je lichaam kan herstellen van de feestmaand overvloed. Door even gas terug te nemen, geef je je lever de kans om weer optimaal te functioneren. De weekmenu’s zijn zodanig samengesteld dat de voedingsstoffen, mineralen en vitaminen, hun werk kunnen doen zodat je lichaam zelf in staat is om in balans te komen.

Desiree Orij: “Ik heb door de jaren heen al heel wat kennis opgedaan over voeding en over wat wel en niet voor mijn lichaam werkt, maar Leonie heeft mij verrast met een aantal dingen waar ik nog helemaal geen weet van had. Dat was echt fijn!”

Gidey Gebrehiwet: “Ik liep jaren met klachten rond en het werd van kwaad tot erger. Niemand kon me vertellen wat er was. Pas toen ik bij het inloopspreekuur op de sportschool van Leonie hoorde wat de oorzaak was, ben ik aan de slag gegaan. Twee weken later ging het stukken beter met me!”

Twijfel niet langer en gun jezelf deze mooie start van het nieuwe jaar met de Quick Fix:

  • Speciaal ontworpen weekmenu’s
  • Makkelijk te maken gerechten
  • Voor ieder gezinslid
  • Een blijvende leidraad voor een nieuw eetpatroon
  • Bestel nu en betaal slechts € 10,- voor dit pakket ter waarde van € 75,-

Jouw € 65,- korting is nu geldig

Meld je nu aan en ontvang toegang tot de vier complete weekmenu's met deze super korting in de Grapefoodie Academy. Leer hoe je gezond en lekker kunt koken terwijl je ondertussen je weerstand opbouwt!


De Quick Fix is door Leonie ontwikkeld om te zorgen dat je in korte tijd en op een gezonde manier op je streefgewicht komt. Je leert op een andere manier met eten om te gaan, zodat je ook na de Quick Fix gezond en fit kan zijn!