Kom blijvend van je candida af.

Candida verdwijnt niet vanzelf

Candida is een dreiging van buitenaf, een externe ziekmaker die een toegangspoort heeft gevonden. Daarom is het belangrijk om het lichaam van binnenuit te behandelen, om barrières te sluiten en het lichaam weer in optimale staat te krijgen om de aanval tegen de ‘aanvaller’ in te zetten. Als alleen de symptomen zoals hoofdpijn, haaruitval, vaginale schimmel, schimmel tenen / -nagels en voorhoofdsholteontsteking worden behandeld, dan zullen de klachten altijd terug komen.

Saïda werd op onverklaarbare wijze steeds zwaarder, had last van haaruitval, kreeg regelmatig jeuk over haar hele lichaam, had een onstilbare trek in suikers en koolhydraten, moest regelmatig haar werk onderbreken vanwege een loopneus en de lijst aan klachten is nog niet compleet. Regelmatige bezoekjes aan de huisarts leverden niets op.

Leontien werd steeds vermoeider, hoe vroeg ze ook naar bed ging. Uiteindelijk schrapte ze al haar sociale activiteiten, maar ook dat leverde niet meer energie op. Daarnaast verloor ze steeds meer spierkracht, ondanks het sporten. Ze had regelmatig last van hongerklap, ook na het eten van een maaltijd. Ze gebruikte voor verschillende klachten medicijnen zonder resultaat.

Candida is een aandoening die niet met zalfjes, capsules en pillen wordt opgelost, maar die bij de wortel aangepakt moet worden. Artsen schrijven iets voor om de symptomen te bestrijden, maar daarmee wordt de candida niet uitgeroeid. De gist in de darmen wordt een schimmel als het immuunsysteem verzwakt is, daarom moet de focus liggen op het versterken van het immuunsysteem en het bestrijden van de schimmel.

Eenmaal aan het einde van het Vrij-van-Candida Programma zul je gegarandeerd merken dat de klachten verdwenen zijn. Je lijf heeft meer energie en is beter bestand tegen de aanvallen van buitenaf. Je voelt je weer vrij om te doen en te laten wat je wilt, zonder dat je door klachten wordt belemmerd. Je weet ook hoe je voortaan candida kunt voorkomen.

Candida

Saïda is gericht aan het werk gegaan met het Vrij-van-candida-programma . Ze voelde zich in no-time fitter en viel 5 kilo af. Ook heeft ze geen last meer van haaruitval of jeuk:

Mijn zakdoekjes laat ik tegenwoordig in mijn tas, ik heb geen spontane aanvallen van grote hoeveelheden snot uit mijn neus. Ik voel me in alle opzichten vrij en energieker dankzij de aanpak van Leonie!

Leontien ging aan de slag met het vrij-van-candidaprogramma en heeft de controle over haar leven weer terug:

Ik kan weer normaal de dekens van de hoogslaper van mijn zoon pakken, zonder dat mijn armen verslappen. Ik slaap normaal en voel me uitgerust in de ochtend

Als de huisarts de diagnose ‘candida’ heeft gegeven, dan is het zaak om naar de basis te gaan om het probleem bij de wortel aan te pakken. Het Vrij-Van-Candida Programma doet dat. Je wordt aan de hand meegenomen, zodat je tijd over houdt voor andere belangrijkere dingen in het leven!

  • Het kost maanden, zo niet jaren om erachter te komen wat je wel en niet moet doen om te voorkomen dat je weer last krijgt van de woekerende schimmel. Daar heb je begrijpelijk genoeg, helemaal geen zin in of tijd voor. Dus blijft het een onderdeel van je leven.


  • Candida komt voort uit stress, lang gebruik van de pil, gebruik van anti-biotica en/of een slecht immuunsysteem. Zonder kennis van hoe de oorzaak aan te pakken en te behandelen, gaat de schimmel niet weg.


  • Op internet is het een woud aan informatie over schimmelinfecties met verschillende adviezen. Daardoor zie je door de bomen het bos niet meer en maak je misschien niet de juiste verantwoordelijke keuze.


  • Vaak wordt gezegd dat je suikervrij moet leven om van de candida af te komen, maar dat is lang niet genoeg. Er komt meer bij kijken om candida buiten de deur te houden.


  • Om een bepaalde leefstijl die indirect de candida voedt, om te buigen naar een gezonde leefstijl, heb je kennis, inzicht en vaardigheden nodig. Dat proces kost tijd en vergt inzet. Als je dat allemaal ook nog zelf moet uitzoeken, ben je onnodig veel tijd kwijt en raak je gedemotiveerd.

Om blijvend van de candida verlost te worden heb je inzet en discipline nodig en dat is al moeilijk genoeg! Met het Vrij-van-candidaprogramma word je aan de hand meegenomen en hoef je over een heleboel dingen niet na te denken. Dat scheelt tijd en energie! En het resultaat mag er zijn:

-> Meer energie - Gelukkiger leven

-> Gewichtsverlies - Makkelijker bewegen

-> Afname vage klachten - Tijd over

-> Vrij gevoel, optimistisch - meer creativiteit

-> Helder in je hoofd - Oplossingsgericht zijn

-> Meer zelfvertrouwen - Doelen halen

-> Kennis van je eigen lichaam - Langer leven

Het Vrij-van-candida Programma biedt je inzicht in de aandoening candida. Stap voor stap word je begeleid in het versterken van je lichaam, waardoor de candida geen kans meer krijgt. Je krijgt een overzicht van wat er wel en niet gegeten mag worden en je wordt begeleid tijdens de drie dieetfases. Tientallen recepten verwerkt in weekmenu’s maken dat je niet hoeft na te denken over wat je wel of niet kunt eten. Ook zijn er boodschappenlijsten om het je nog makkelijker te maken. En verder zijn er checklists om te zien en voelen wat er beter gaat. Daarnaast kun je via de mail vragen stellen over het programma.                                                              Het Online Programma

Al een aantal jaren was ik bij de dokter geweest ivm mijn schimmelvoet, echter zonder blijvend goed resultaat.

Al zoekend op internet kwam ik Leonie tegen . Haar aanpak sprak mij erg aan en ik wist meteen: Dat is het. 


Ik ben het dieet gaan volgen en het werkt echt. De recepten zijn goed omschreven, het is even werk,maar als je ervoor zorgt dat je alle spullen in huis hebt en je van tevoren dingen klaarmaakt, dan is het goed te doen. En ga je een keer “over de schreef”, je lichaam geeft het echt aan. Klachten worden dan erger. Prettige bijkomstigheid is dat je er ook van afvalt.

Ook de begeleiding van Leonie is goed en prettig. Ik beveel dit dieet echt aan!

                                                                                                                                          - Petra Bijl


                                          Deskundigheid

Ik heb door de jaren heen al heel wat kennis opgedaan over voeding en over wat wel en niet voor mijn lichaam werkt, maar Leonie heeft mij verrast met een aantal dingen waar ik nog helemaal geen weet van had. Dat was echt fijn!

- Desiree Orij


                                                       Test

Ik liep jaren met klachten rond en het werd van kwaad tot erger. Niemand kon me vertellen wat er was. Pas toen ik bij het inloopspreekuur op de sportschool van Leonie over candida hoorde, ben ik me gaan laten testen. Twee weken later ging het stukken beter met me.

- Gidey Gebrehiwet

Met het Vrij-van-candida Programma is alles helder en overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, waardoor je alles over candida bij elkaar hebt:

-> Overzichtelijk en makkelijk stappenplan om van je candida af te komen

-> Waardevolle kennis over het hoe en waarom van candida

-> Weekmenu’s en boodschappenlijstjes om het je nog makkelijker te         maken

-> Tips en tricks om tijdens je dieet te genieten, ook buiten de deur

Ik ontdekte hét geheim om blijvend van de candida af te komen

Haaruitval, hoofdpijn, puisten, opgeblazen buik, spierpijn, hypoglycemie, spraakgebrek, extreme vermoeidheid, mistig gevoel in mijn hoofd, vaginale klachten, voorhoofdholte ontsteking, snel blauwe plakken, stinkend en haar, tintelingen bij de vingertoppen, vocht vasthouden, gewichtstoename, menstruatieklachten en constipatie en diarree.

Als ik nu opschrijf waar ik een paar jaar geleden allemaal last van had, vraag ik me af hoe ik heb kunnen functioneren.

Bijna niet.

Maar ja, je bent alleenstaand moeder, je moet door.

En ondertussen werden mijn klachten erger en kon niemand mij helpen. 

Ja, ik kreeg een middeltje tegen mijn vaginale klachten, maar daarmee verdween de rest niet van de waslijst

Al vrij snel heb ik een natuurarts in de arm genomen.

Daar kwam naar voren dat al die klachten voort kwamen vanuit één aandoening: candida, een schimmel in mijn darmen. 

Yes, er was oorzaak gevonden! 

Maar dan begint het pas. Candida uitroeien vergt enorm veel discipline en wilskracht, want het begint met een beperkt dieet.

Candida leeft van suikers, dus dat wordt meteen geschrapt. Maar ook fruit en sommige koolhydraten maken in het begin geen deel meer uit van je dieet.

Wat blijft er over?

Verder dan kip en ei kwam ik niet.

GEEN ENKEL DIEET WERKTE.

Na veel lezen, uit proberen in de keuken, praten met artsen en ervaringsdeskundigen kwam ik tot een aantal conclusies.

Maar door zelf aan de slag te gaan, kwam ik tot een belangrijk

INZICHT.

Daardoor heb ik dé manier gevonden waarbij je de strijd tegen candida kunt winnen, zonder dat je de leuke dingen van het leven moet missen.

Ik wil al mijn kennis en ervaring met je delen, want ik weet als geen ander hoe het is om te moeten lijden aan de gevolgen van candida. 

Echt vreselijk. 

Jij wordt door mij geholpen om op een effectieve manier de candida te bestrijden. 

Je hoeft niet na te denken over recepten of over wat wel en niet mag, dat heb ik allemaal voor je op een rijtje gezet. Het enige dat jij hoeft te doen is het stappenplan te volgen, de rest (genezing!) komt vanzelf.

Genees jezelf vandaag nog van de candida. Gun jezelf een leven vol energie en vrijheid:

Vrij van Candida Programma: € 197,-

-> Het enige werkende   supplement

-> Uitleg candida: klachten, oorzaken, oplossingen

-> Candida Protocol

-> Candida killer Video's

-> Wervelende candida   healing Webinars

-> Weekmenu’s voor zes   weken, boordevol met   Helende Hapjes!

-> Uitleg producten

-> Bonustips

-> Lidmaatschap Candida     Online Community voor   fulltime support

Ik kan me voor stellen dat je enthousiast bent, maar nog wat beren op de weg ziet:

  •  Te duur

Juist niet, want je hoeft niet meer te investeren supplementen en middeltjes die tijdelijk werken. Daardoor moet je het steeds opnieuw gebruiken en dat kost geld, veel geld. Het supplement in dit programma werkt wel en is daardoor vele malen goedkoper.

  • Ik hou het niet vol

Het mooie van dit programma is, dat werkelijk alles is voorgekauwd. Ik heb het wiel al voor je uitgevonden, dat hoef je dus niet opnieuw te doen! En je doet het niet alleen. Ik help je én je krijgt support van de online community.

  • Ik zoek het allemaal zelf wel uit

Dat deed ik ook en dat heeft me jaren van verkeerd diëten gekost, helaas. Met dit programma zit je meteen op de juiste weg en merk je na twee weken al een wereld van verschil!

SOMS KOMT ER EEN KANS VOORBIJ DIE JE GEWOON MET BEIDE HANDEN MOET AANGRIJPEN. 

DIT IS ER ZO EENTJE.

KIES VOOR JEZELF, KIES VOOR EEN ENERGIEK EN GELUKKIG LEVEN!